Acasă Alegeri 2020 PCRM: „Dodon e un om corupt, un iubitor de luare de mită...

PCRM: „Dodon e un om corupt, un iubitor de luare de mită în «kulioace» negre în sume extrem de mari”

0

”Igor Dodon este un om corupt, un iubitor de luare de mită în «kulioace» negre în sume extrem de mari, și un trândav narcisiac, care nu și-a îndeplinit nici una din promisiunile sale electorale”.! De această părere sunt membrii Partidul Comuniștilor, care prin intermediul unui comunicat de presă și-a anunțat poziția privind cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial care va avea loc la data de 15 noiembrie.

Dodon e un om corupt, un iubitor de luare de mită în «kulioace» negre în sume extrem de mari… Dodon e un parvenit fudul, care a aglomerat rețelele de socializare cu fotografii pline de îngâmfare despre călătoriile, concediile, petrecerile și plimbările sale cu cvadrocicluri”, se menționează într-un comunicat de presă al PCRM.

Potrivit comuniștilor, Dodon n-ar exista, dacă nu ar avea sprijin din exterior, totodată accentuând faptul că actualul președinte al țării este conectat „la un pupitru de comandă din exterior”.

Dodon e un om incult, cu idei primitive și cunoștințe aproximative despre Moldova, cultura și istoria ei… Nu e capabil să depășească oribila sa ignoranță”, susțin reprezentanții formațiunii.

În acelați comunicat, PCRM susține că Igor Dodon va duce R.Moldova „în prăpastie”, dezbinând societatea și provocând și multiplicând „spiritul agresiv” în societate.

În ceea ce o privște pe Maia Sandu, candidat la funcția de președinte al țării, PCRM acuză că aceasta și-ar fi dat votul în favoarea concesionării Aeroportului Chișinău și că a transformat „Bacalureatul într-o bătaie de joc în maniera ghestapo asupra copiilor”.

În context, comuniștii au anunțat că își mențin decizia de a boicota alegerile, considerându-le anticonstituționale

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.