Acasă Politic Pavel Voicu ar fi privatizat etajul 2 al sectorului IP Botanica unde...

Pavel Voicu ar fi privatizat etajul 2 al sectorului IP Botanica unde au fost create două apartamente. Deputat: ”De aceea Dodon se poate baza pe oameni ca Ministrul Voicu”

0

În timp ce ieri poliția „mătura” veteranii de război din fața Președinției, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba ar fi obținut informație, în care este vizat actualul Ministru al Afacerilor Interne, Pavel Voicu. 

În informația obținută de deputatul Alaiba se menționează faptul că în perioada în care Pavel Voicu deținea funcția de comisar al sectorului Botanica, ar fi privativaz etajul doi al sectorului de poliție nr.4 unde și-a creat două apartamente. 

„Corupția înseamnă să iei ce nu îți aparține, să ai bani pentru care nu ai muncit. De ce Ministrul de Interne Voicu omul lui Dodon? Pentru că e anume tipajul. Cât timp ieri poliția mătura combatanții din fața palatului prezidențial, eu primeam această informație. Cetățenii ne scriu.
Din informația pe care am primit-o, etajul 2 al sectorului de poliție nr 4, bd Dacia 37 al Inspectoratului de Poliție Botanica a fost privatizat și au fost create două apartamente, în timp ce Voicu era comisarul sectorului Botanica. ” a scris deputatul.

Conform deputatului Alaiba, un apartament a fost scos de pe balanța MAI și înscris cu drept de proprietate pe părinții ministrului Voicu. Ca mai apoi, proprietarul acestuia să fie pe rând, mai mulți membri ai familiei.

„Un apartament la data de 10.02.2009 este scos de pe balanța MAI și înscris cu drept de proprietate pe părinții actualului ministrul Pavel Voicu. Peste un an, la data de 17.02.2010 același apartament este donat soției ministrului, ca mai târziu cu titlu de donație să fie donat surorii acesteia. Donația pare a fi una fictivă pentru ca Voicu să nu declare apartamentul. Apartamentul până acum este la dispoziția familiei Voicu. Vecinii văd multe, până în ziua de azi.
Al doilea apartament, la 28 mai 2010 este înscris pe Vasile Adașan (2016-2019 șef al IP Orhei). La scurt timp, pe 15.06.2010 apartamentul este trecut cota 2/3 pe soția acestuia, și 1/3 pe fiul său.
De aceea Dodon se poate baza pe oameni ca Ministrul Voicu – devotați hoților alde Dodon, nu legii.
Domnule Voicu, pentru rușinea căreia ați supus întreaga poliție ieri, mergeți imediat în demisie. Oricum zilele vă sunt numărate. Plecați cu capul sus. ” a conchis deputatul.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.