Acasă Politic Pavel Filip: Fracțiunea PDM s-a retras din majoritatea parlamentară

Pavel Filip: Fracțiunea PDM s-a retras din majoritatea parlamentară

0

Fracțiunea Partidului Democrat s-a retras recent din majoritatea parlamentară. Anunțul a fost făcut de către liderul PDM, Pavel Filip, în plenul Parlamentului, la ședința de joi, 19 noiembrie. „În continuare însă, așa cum a făcut mereu, PDM va susține proiectele de lege care vin în beneficiul oamenilor, țării noastre și cele care reies din parcursul european”, a notat Pavel Filip, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

Liderul democrat a menționat că alegerile prezidențiale au trecut, iar, în contextul situației pandemice alarmante, este nevoie ca partidele responsabile din Parlament să se așeze la discuții pe o platformă largă, pentru a vedea cum depășesc această perioadă de criză.

La mijlocul lunii martie a acestui an, Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat au semnat acordul de creare a unei platforme parlamentare majoritare de orientare social-democrată. 

Acordul a presupus și unele remanieri guvernamentale. Acum două săptămâni, conducerea PDM a anunțat retragerea miniștrilor săi din Guvern. 

La câteva zile, au fost desemnați miniștri noi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.