Acasă Alegeri 2020 PAS răspunde la atacul lui Dodon: ”Atâta greață și ură față de...

PAS răspunde la atacul lui Dodon: ”Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab…El reprezintă frica, noi suntem speranța”

1

Partidul Acțiune și Solidaritate vine cu o reacție după ce Igor Dodon a lansat astăzi mai multe acuzații în adresa Maiei Sandu. Potrivit unui comunicat al PAS, „Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”.

Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța”, susțin reprezentanții formațiunii.

Potrivit PAS, Dodon „reprezintă trecutul”.

Oameni buni, pe 15 noiembrie avem de ales – trecutul sau viitorul? Pe 15 noiembrie poporul nostru va alege speranța. Va alege un viitor mai bun”, precizează partidul.

Amintim că Dodon a lansat astăzi o serie de acuzații nefondate în adresa oponentului său, Maia Sandu. El susține că Maia Sandu a gestionat prost situația social-economică din R.Moldova în perioada când ocupa funcția de prim-ministru, nu a ajutat cu nimic profesorii, medicii, n-a lansat proiecte de dezvoltare a infrastructurii. La fel, el o acuză pe Sandu că ar dori lichidarea Republicii Moldova ca stat, susținând unirea cu România. Potrivit lui, cu „Maia Sandu președinte” în R.Moldova va fi „instabilitate și haos”.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Dodon – preşedinte? Oameni buni, nu vă faceţi de ruşine şi nu faceţi de ruşine această ţărişoară necăjită mereu de politicieni alde dânsul! Oare chiar nu vedeţi că acest pretins „putinaş” sau „batikă” al RM e un ordinar ins fricos şi isterizat până la dezgust, până la pierderea demnităţii de bărbat din cauza înfrângerii din primul tur? Numai ascultaţi-i ultimile declaraţii aberante – sunt declaraţii nu de încă un şef de stat, care declarativ se pretinde a fi preşedintele tuturor căteţenilor RM, ci, realmente, sunt declaraţii ale unui cu puţină carte şi vocabular necontrolat de creier… Cândva am auzit o expresie destul de simpatică – BABĂ de la TARABĂ. Ştiţi, chiar că i se potriveşte acest calificativ mult prea însetatului de putere Dodon…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.