Acasă Politic PAS, după demisia cerută de PSRM: ”Beţi ceai şi vaccinaţi-vă!”

PAS, după demisia cerută de PSRM: ”Beţi ceai şi vaccinaţi-vă!”

1

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a anunțat astăzi că cer președintei țării, Maiei Sandu, să demisioneze și să fie declanșate alegeri prezidențiale anticipate. În acest sens, Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție, declarând că comunicatul socialiștilor demonstrează că Bogdan Țîrdea a devenit liderul PSRM.

”După comunicatul PSRM de azi, nu poți decât să constați că… Bogdan Țîrdea a devenit liderul de facto al partidului, iar Dodon e „general de nuntă” (la „podtanţovcă”). Un singur mesaj pentru majoritatea PSRM-Şor: Beţi ceai şi vă vaccinaţi! Că de anticipate nu scăpaţi!”, a scris deputatul PAS pe pagina sa de Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.