Acasă Alegeri 2020 PAS, după ce PDM au decis să se retragă de la guvernare:...

PAS, după ce PDM au decis să se retragă de la guvernare: ”Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eşec lamentabil, aşa cum este soarta tuturor regimurilor care îşi bat joc de oameni”

0

Dodon a rămas singur. Presiunile, șantajul, amenințările, minciunile și banii murdari nu mai ajută. Este reacția Partidului PAS, după ce Partidul Democrat și-au anunțat neutralitatea față de turul II al alegerilor prezidențiale. Prin intermediul unui comunicat de presă, PAS susține că a luat act de decizia PD de a se retrage de la guvernare.

Nimeni şi nimic nu poate opri voinţa poporului de schimbare. Dodon a rămas singur. Presiunile, şantajul, ameninţările, minciunile şi banii murdari nu mai ajută. Salutăm decizia Partidului Nostru de a-şi îndemna alegătorii să voteze contra lui Dodon. De asemenea, am luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Dodon a fost părăsit de toţi şi este tot mai slab şi mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt şi mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eşec lamentabil, aşa cum este soarta tuturor regimurilor care îşi bat joc de oameni”, se arată într-un comunicat al formaţiunii politice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.