Acasă Politic Partidul Șor cere demisia lui Revenco: Vom iniția o moțiune simplă

Partidul Șor cere demisia lui Revenco: Vom iniția o moțiune simplă

0

Deputații Partidului ”ȘOR” cer demisia ministrei de Interne, Ana Revenco. Despre aceasta a anunțat într-un briefing de presă deputata Marina Tauber.

Tauber a venit cu critici și acuzații la adresa ministrei de Interne, Ana Revenco. Potrivit deputatei, în interiorul sistemului se întâmplă lucruri grave, îndeosebi aceasta a remarcat atitudinea lui Revenco față de membrii Partidului ”ȘOR”.

”Puterea a fost acaparată de Ana Revenco și guvernarea ”oamenilor buni”, a declarat aceasta.

În această ordine de idei, Tauber a cerut demisia imediată a ministrei.

”Cerem înlocuirea cu o persoană profesionistă și capabilă să asigure funcționalitatea acestei instituții. Dacă vom fi ignorați, anunțăm că vom iniția o moțiune simplă pentru a o demite din funcție prin decizia Parlamentului”, a spus Tauber.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.