Acasă Anticipate 2021 Partidul AUR s-a lansat oficial în campania electorală: ” Este o luptă,...

Partidul AUR s-a lansat oficial în campania electorală: ” Este o luptă, o bătălie, finalitatea căreia înseamănă Parlamentul Republicii Moldova”

0

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Lansarea a avut loc în fața Monumentului Deportaților din Scuarul Gării din Chișinău, unde formațiunea a anunțat că dă startul Caravanei Unirii, în cadrul căreia membrii și simpatizanții AUR vor merge în toate raioanele Republicii Moldova.

„Noi, de fapt, pornim într-o luptă. Campanie electorală înseamănă începutul unei lupte din casă în casă, de la om la om, pentru fiecare vot, pentru fiecare conştiinţă deşteptată. Este o luptă, o bătălie, finalitatea căreia înseamănă Parlamentul Republicii Moldova. În funcţie de Parlament vor avea şi Guvern. Iar în funcţie de Guvern, vom avea sau nu reforme, vom avea sau nu bunăstare, parcurs românesc şi european. Astăzi, ne batem pentru victorie, pentru a reveni la locul nostru de cinste în Parlamenul Republicii Moldova, pentru ca de acolo să garantăm faptul că nimeni nu-şi va permite să facă alianţe de compromis”, a declarat preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, Vlad Bileţchi.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus vineri, 28 mai, documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentarea anticipate din 11 iulie curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.