Acasă Extern Parlamentar rus: Ucrainenii plănuiesc să atace Moscova și Sankt Petersburg

Parlamentar rus: Ucrainenii plănuiesc să atace Moscova și Sankt Petersburg

0

Politicianul rus Mihail Deliaghin susţine că Moscova, Sankt Petersburg şi zonele de graniţă cu Rusia vor fi principalele ţinte ale contraofensivei Forţelor Armate ale Ucrainei, relatează presa rusă.

Deliaghin, membru al Dumei de Stat, susţine că forţele ucrainene au întocmit un plan pentru o ofensivă decisivă împotriva Rusiei.

Potrivit acestuia, ucrainenii vor ataca în trei direcţii.

„Principalele lovituri în cursul ofensivei ucrainene vor fi aplicate de NATO, dar nu pe front, ci în spatele liniilor frontului, la Moscova, Sankt Petersburg, capitalele regiunii, în apropierea primelor linii. Aşteptăm şi rămânem calmi”, a spus el pentru presa rusă, citată de publicaţia Romania Posts English.

Deputatul susţine că, înainte de începerea campaniei de primăvară, comandamentul ucrainean va încerca să inducă în eroare Rusia.

„Cel mai probabil, va fi Bryansk”, a spus Deliaghin că oraşul va fi ţintit pentru o diversiune.

Politicianul a amintit că germanii nazişti au făcut acelaşi lucru când au atacat URSS, mai scrie publicaţia Romania Posts English.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.