Acasă Social Opt ambulanțe noi, repartizate punctelor de asistență medicală din țară

Opt ambulanțe noi, repartizate punctelor de asistență medicală din țară

0

O nouă tranșă de opt ambulanțe de tip B din lotul de 168 de unități de transport sanitar au fost repartizate substațiilor și punctelor de asistență medicală urgentă din țară.

Ambulanțele au fost distribuite în opt subdiviziuni ale IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească: SAMU Anenii Noi; SAMU Criuleni; SAMU Ialoveni; SAMU Leova; SAMU Drochia; SAMU Ocnița; SAMU Râșcani și PAMU Ochiul Alb.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, noile autospeciale corespund tuturor standardelor internaționale în domeniu, iar echipamentul medical din dotare permite acordarea asistenţei medicale de urgenţă la cel mai înalt nivel. 

Menționăm că parcul de autoambulanțe a fost reînnoit pe parcursul anului 2021 cu 54 de autosanitare de tip B, care au fost deja repartizate în 28 de substații de asistență medicală urgentă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.