Acasă Istorii din spatele culisei Oficial: Suspectul omorului din Strășeni este fiul unui ex-polițist

Oficial: Suspectul omorului din Strășeni este fiul unui ex-polițist

0

Este oficial. Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat asasinat în 2011 de fostul sportiv Ion Șoltoianu, este unul dintre suspecții în cazul omorului tânărului de 29 de ani găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni.

Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliție, a declarat pentru Ziarul de Gardă că autoritățile investighează și ipoteza precum că Stratulat este unul dintre suspecți în cazul asasinatului tânărului de 29 de ani, menționând că acesta nu este unicul suspect în acest caz.

„Dorin Stratulat se examinează ca ipoteză în cadrul omorului respectiv. În privința persoanelor suspecte se întreprind toate măsurile investigate la moment, inclusiv de căutare, localizare și reținere a acestor persoane”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Între timp, sursele ZdG din cadrul organelor de drept ne-au comunicat că Dorin Stratulat a părăsit teritoriul R. Moldova, plecând în România cu o altă cetățenie, alta decât cea a R. Moldova, la o oră după ce a comis infracțiunea.

Tânărul omorât fusese anunţat dispărut de către mama sa. Acesta a fost găsit mort în pădure. Potrivit poliţiei, acesta a decedat după ce a fost împuşcat de trei ori în piept.

Inspectoratul General al Poliţiei anunţă că a iniţiat un proces amplu de investigare a acestui caz pentru a identifica persoanele implicate în comiterea infracţiunii şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.