Acasă Istorii din spatele culisei Oficial: Ce riscă Marina Tauber și cei implicați în finanțarea ilegală

Oficial: Ce riscă Marina Tauber și cei implicați în finanțarea ilegală

0

Dacă instanța îi va considera vinovați, Marina Tauber și toți cei implicați vor face cinci ani de pușcărie pentru infracțiunea de finanțare ilegală.

Totodată, organizația juridică Partidul „ȘOR” ar urma să fie lichidată.

Despre aceasta a anunțat procurorul general interimar, Dumitru Robu, în plenul Parlamentului.

„Pentru această infracțiune se prevede o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare cu privarea dreptului de a ocupa funcții publice pe o perioadă de cinci ani. Persoana juridică prevede aplicarea unei amenzi de până la 400.000 de lei cu lichidarea persoanei juridice”, a precizat Robu.

Reamintim că procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat la 21 iulie, ridicarea imunității parlamentare a Marinei Tauber, deputat al Partidului „ȘOR”.

Marina Tauber urmează să fie cercetată în cadrul dosarului privind pretinsa finanțare ilegală și pentru falsificarea rapoartelor financiare ale Partidului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.