Acasă Social Oficial: Câți polițiști s-au infectat cu COVID-19 într-o săptămână

Oficial: Câți polițiști s-au infectat cu COVID-19 într-o săptămână

0

97 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost diagnosticați săptămâna trecută cu virusul COVID-19. Despre aceasta a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, Secretarul de Stat din cadrul MAI, Sergiu Golovaci.

Potrivit lui Golovaci, săptămâna trecută au fost înregistrată o creștere a infectării în rândul angajaților MAI.

„Săptămâna trecută au fost diagnosticați cu COVID 97 de angajați. În stare gravă avem un coleg care se află 24 din 24 de ore sub supravegherea medicilor. 27 de colegi se află în stare de gravitate medie, dar satisfăcătoare. Alți 141 de angajați au forme ușoare, practic asimptomatici și urmează tratament la domiciliu”, a declarat Sergiu Golovaci.

Totodată, Golovaci a anunțat că alți 62 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne s-au vindecat de COVID săptămâna trecută.

Sergiu Golovaci a îndemnat cetățenii la solidaritate și responsabilitate pentru a trece mai ușor pentru criza generată de noul coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.