Acasă Comunicate de presă Oficial: Câte accidente s-au produs în ultimele 2 zile în țară

Oficial: Câte accidente s-au produs în ultimele 2 zile în țară

0

În ultimele 2 zile, pe teritoriul țării s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu 20 de persoane traumatizate. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică într-un comunicat remis presei.

Potrivit sursei citate, astăzi, mulți cetățeni se întorc acasă de la părinți, rude sau prieteni unde au ales să petreacă în liniște Sfintele Paște. 

Pentru a preîntâmpina producerea accidentelor, INSP recomandă:

– conduceți cu atenție și prudență;

– efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare;

– evitați depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase;

– circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. 

– toţi ocupanţii autovehiculelor trebuie să utilizeze centura de siguranţă;

– nu conduceți dacă ați consumat alcool.

Totodată, oamenii legii anunță că în continuare vor fi la datorie și vor fluidiza fluxul de mașini pe trasee și drumurile din țară, în special la intrare în municipiul Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.