Acasă Social Oficial! 24 de decese noi de Covid, înregistrate astăzi în RM

Oficial! 24 de decese noi de Covid, înregistrate astăzi în RM

128
0
ads

Autoritățile oferă detalii despre decesele înregistrate în ultimele 24 de ore:

Deces 3800: Bărbat de 81 de ani, din r. Leova, internat la SR Leova. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 3801: Femeie de 82 de ani, din mun. Bălți, internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 3802: Bărbat de 76 de ani, din mun. Bălți, internat la SC Bălți. Comorbidități: pancreatită cronică.

Deces 3803: Femeie de 92 de ani, din mun. Bălți, internată la SC Bălți. Comorbidități: encefalopatie discirculatorie mixtă.

Deces 3804: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 3805: Bărbat de 55 de ani, din r. Căușeni, internat la SR Căușeni. Comorbidități: bronhopnemopatie cronică obstructivă, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 3806: Femeie de 74 de ani, din r. Orhei, internată la SR Orhei. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 3807: Femeie de 71 de ani, din r. Ungheni, internată la SR Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, anemie cronică.

Deces 3808: Bărbat de 69 de ani, din r. Briceni, internat la SR Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 3809: Bărbat de 66 de ani, din r. Hâncești, internat la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 3810: Femeie de 69 de ani, din mun. Chișinău, internată la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensine arterială.

Deces 3811: Femeie de 68 de ani, din r. Orhei, internată la SR Orhei. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 3812: Bărbat de 74 de ani, din din r. Orhei, internat la SR Orhei. Comorbidități: bronhopnemopatie cronică obstructivă, hipertensiune arterială.

Deces 3813: Femeie de 88 de ani, din r. Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 3814: Femei de 40 de ani, din r. Ocnița, internată la SR Ocnița, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 3815: Femeie de 70 de ani, din r. Hîncești, internată la SR Hîncești. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Deces 3816: Bărbat de 55 de ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: malnutriție.

Deces 3817: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: pancreatită cronică, cardiopatie ischemică.

Deces 3818: Femeie de 81 de ani, din r. Strășeni, internată la SR Strășeni. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială.

Deces 3819: Bărbat de 50 de ani, din r. Leova, internat la SCR. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3820: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău, internată la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 3821: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău, internată la la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 3822: Bărbat de 61 de ani, din r. Taraclia, internat la SR Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 3823: Bărbat de 58 de ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: hepatită cronică, cardiopatie ischemică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here