Acasă Extern O țară europeană își va închide granițele pentru ruși

O țară europeană își va închide granițele pentru ruși

0

Estonia a anunțat joi că de săptămâna viitoare își va închide granițele pentru cetățenii ruși cu vize Schengen estoniene, însă rușii cu vize Schengen din alte țări vor putea în continuare să intre în Estonia, informează Baha.

La începutul acestei săptămâni, Estonia a devenit a treia țară europeană, după Letonia și Finlanda, care a cerut Uniunii Europene să își închidă granițele pentru turiștii din Federația Rusă.

Cele trei țări, care, împreună cu Lituania, formează puncte de intrare cheie pentru călătorii ruși, s-au făcut ecoul sentimentului președintelui ucrainean Vladimir Zelenski cu privire la rușii care vizitează Europa.

„Cele mai importante sancțiuni sunt închiderea granițelor – pentru că rușii iau pământul altcuiva”, a declarat Zelenski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.