Acasă Social O plită de beton dintr-o balustradă, montată la etajul 16 al blocului,...

O plită de beton dintr-o balustradă, montată la etajul 16 al blocului, a căzut în curte, unde se aflau mai mulți locatari

0

Locatarii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei au trăit duminică seară, momente de groază, după ce o plită de beton dintr-o balustradă situată la etajul 16 al clădirii s-a prăbușit în curte, unde se aflau mai mulți vecini. Oamenii au scăpat ca prin minune, aflându-se la doar câțiva metri de locul prăbușirii. Salvatorii au intervenit la fața locului.

Incidentul s-a produs ieri în jurul orei 21.00. Doar întâmplarea a făcut ca, în acel moment, niciunul dintre locatari să nu se afle în nemijlocita apropiere de bloc. Atunci când placa de beton a căzut, vecinii se aflau la câțiva metri, în curte.

Rămășițele de beton armat au fost adunate grămadă în curtea blocului. Unii locatari nu exclud un act de vandalism. Alții susțin însă că balustradele s-au fisurat de-a lungul timpului și au atenționat de mai multe ori administrația blocului despre pericolul prăbușirii. Dar zadarnic!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.