Acasă Politic O parte a deputaților socialiști ar vrea să plece din fracțiunea parlamentară...

O parte a deputaților socialiști ar vrea să plece din fracțiunea parlamentară a PSRM

0

Cu toate acestea, alegerile parlamentare sunt de neevitat, a spus Renato Usatîi la emisiunea “În centrul atenției”, de la Publika TV, moderată de jurnalista Oxana Bodnar.

“Dodon trage de timp și încearcă să țină cu ultimele puteri o parte a deputaților socialiștii care vor să plece. O parte a deputaților democrați stă deja cu valizele făcute. Totuși, dacă alegerile parlamentare anticipate nu vor fi organizate înainte de cursa prezidențială, acestea vor avea loc, cu siguranță, după prezidențiale, iar democrații vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei acolo unde au ajuns liberalii și toți cei care au colaborat cu Vladimir Plahotniuc, iar acum încearcă să-și “coase o rochie” în jurul lui Dodon”,  a declarat Usatîi.

În ce privește previziunile sumbre pentru PSRM, Usatîi a amintit ceea ce a spus despre destrămarea PDM, lucru care s-a și produs.

“Chiar dacă cei din PDM negau că partidul se destramă, exact asta s-a întâmplat. Știam multe lucruri aflându-mă în afara Moldovei, dar acum, fiind acasă, credeți-mă că știu absolut tot ce se întâmplă aici”, a mai afirmat liderul Partidului Nostru.

Sursa: independent.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.