Acasă Politic O nouă sesizare la PG. Andrei Năstase: ”Este o ilegalitate, care constituie...

O nouă sesizare la PG. Andrei Năstase: ”Este o ilegalitate, care constituie un act de trădare de țără și un grav atentat la statul Republica Moldova„

0

Lidesurl Ptformei DA, anunță că a va depune o nouă sesizare la Procuratura Genera! Potrivit unei postări pe pagina sa de facebook, politicianul anunță că sesizare este pe marginea ”actului imoral și anticonstituțional al președintelui Dodon de recunoaștere a lui Krasnoselski drept președinte al unei bucăți din teritoriul Republicii Moldova, ocupat de forțele separatiste.

Încep săptămâna cu o sesizare la Procuratura Generală pe marginea actului imoral și anticonstituțional al președintelui Dodon de recunoaștere a lui Krasnoselski drept președinte al unei bucăți din teritoriul Republicii Moldova, ocupat de forțele separatiste. Este o ilegalitate, care, coroborată cu operațiunea “Bolișoi paket” și tentativa de federalizare a țării pe care le-am deconspirat încă în 2018, constituie un act de trădare de țără și un grav atentat la statul Republica Moldova, care potrivit art.1 din Constituție este un stat suveran și independent, unitar și indivizibil. În timp ce politicienii oportuniști și populiști, ghidați de călăuzele lor externe au preferat să tacă, eu am ales să acționez. Și așa voi face mereu, pentru că președintele Republicii Moldova trebuie să fie, conform art. 77 din Constituție, garantul suveranității, independenței naționale, al unității și integrității teritoriale, nu un trădător ordinar de țară, a scris lideruu PPDA, Andrei Năstare.

Amintim că la 28 iulie, curent, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon la primit Condriţa pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. În timpul declaraţiilor de presă iar Dodon l-a numit pe Krasnoselschi preşedinte al Transnistriei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.