Acasă Social O nouă dezinformare ce vizează Armata: Cei care au lipit posterele, căutați

O nouă dezinformare ce vizează Armata: Cei care au lipit posterele, căutați

0

Posterele lipite pe clădiri și piloni, ce vizează angajarea în serviciul militar pe contract, sunt o nouă formă de dezinformare, anunță Ministerul Apărării.

Conținutul acestor materiale este unul manipulator și nu corespunde adevărului, atenționează Ministerul de resort.

„Totodată, informarea cetățenilor cu privire la posturile vacante în instituția de apărare are loc prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Târgurile locurilor de muncă”, se arată în comunicatul de presă.

Inspectoratul General al Poliției investighează cazul pentru a identifica și localiza persoanele implicate.

În cazul în care cetățenii observă că astfel de postere sunt distribuite și în alte regiuni ale țării, aceștia sunt rugați să sune la telefonul 0 (22) 25 22 92 sau să contacteze Ministerul Apărării la adresa de email [email protected].

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.