Acasă Alegeri 2020 O moldoveancă stabilită în New York a sesizat o posibilă tentativă de...

O moldoveancă stabilită în New York a sesizat o posibilă tentativă de fraudare

0

O moldoveancă stabilită peste hotare a sesizat o posibilă tentativă de fraudare a alegerilor când a mers astăzi să voteze.„Am ieșit acum din secția de votare din New York și am întâmpinat o dificultate de a vota. În cazul meu, sistemul a arătat că eu deja am votul în Moldova.

Asta este o tentativă de a fraudă, pentru că eu sunt persoană care se află în New York și nicidecum nu am putut azi dimineață la ora 09:00 să votez în Moldova.

Am scris cerere și sper că acest caz să fie analizat de CEC. Am mers până aici o oră ca să votăm, dar iată ce s-a întâmplat”, a menționat moldoveanca pe o rețea socială, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.