Acasă Extern O moldoveancă de 51 de ani din Italia, bătută de soț cu...

O moldoveancă de 51 de ani din Italia, bătută de soț cu ciocanul în cap

0

Tragedie în această dimineaţă în localitatea italiană Filottrano. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia pe care o bătuse înainte în cap cu un ciocan. Femeia era originară din Republica Moldova, dar se stabilise de ceva timp în Italia. Totul s-a întâmplat în jurul orei locale 6:30 într-o casă din Via Santa Maria.

Potrivit unei reconstituiri realizate de carabinieri, femeia, o moldoveancă în vârstă de 51 de ani a fost lovită în repetate rânduri în cap de soţ, care s-a folosit pentru a o ataca de un ciocan din cauciuc, folosit adesea de muncitori pentru a bate gresia cu faianţă, scrie Corriere Adriatico.

Şi-a bătut soţia, apoi s-a sinucis

Femeia a reuşit să scape din ghiarele soţului agresiv şi a ieşit în stradă, acolo unde a fost văzută de câţiva trecători.

Martorii au ajutat-o şi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor.

Femeia era rănită grav şi plină de sânge. Medicii s-au deplasat la faţa locului pentru a-i oferi primul ajutor iar în ajutor a fost trimis şi un elicopter de salvare. 

Imediat după ce s-au asigurat de starea de sănătate a femeii, poliţiştii au plecat pe urmele soţului, care fugise de acasă pentru a nu fi prins.

Bărbatul de 51 de ani a fost găsit spânzurat în cabana firmei la care era angajat.

Cu ajutorul unei frânghii, cel care îşi atacase soţia mai înainte s-a legat la gât şi şi-a pus capăt zilelor. 

Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să-și ucidă soția, modivul de la care pornise scandalul fiind acela că soţia a cerut să divorţeze. 

Deși nu și-a pierdut deloc conștiința, rănile suferite de victimă erau foarte grave, iar personalul medical care a intervenit cu ambulanța la fața locului a solicitat imediat un elicopter medical pentru a transporta-o la spitalul Torrette din Ancona.

Medicii de acolo au reușit apoi să o stabilizeze, iar moldoveanca de 51 de ani se află acum în afara oricărui pericol.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.