Acasă Social O mașină s-a ciocnit cu un microbuz la Ialoveni: 2 persoane, la...

O mașină s-a ciocnit cu un microbuz la Ialoveni: 2 persoane, la spital

0

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, 9 decembrie, la intrarea în orașul Ialoveni. Potrivit datelor preliminare, un automobil s-a ciocnit cu un microbuz.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 16:50.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un microbuz de model „Mercedes”, condus de un bărbat, în timp ce se deplasa din direcția orașului Hâncești spre municipiul Chișinău, în intersecție, s-a tamponat cu un automobil de model „Volkswagen Polo”, condus de un bărbat, ce se deplasa din direcția orașului Ialoveni spre orașul Hâncești.

Potrivit Poliției, în urma impactului două femei, pasagere în mijloacele de transport implicate în accident, au fost transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii mijloacelor de transport au fost testați cu aparatul Drager, iar rezultatele s-au dovedit a fi negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Toate circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.