Acasă Extern O fostă polițistă și-a ucis șase rude, printre care sora și iubitul,...

O fostă polițistă și-a ucis șase rude, printre care sora și iubitul, pentru a le încasa banii din asigurările de viață

0

O fostă polițistă sud-africană și-a ucis șase rude printre care sora și iubitul pentru a încasa banii din asigurările victimelor de viață. Aceasta a fost denunțată de un bărbat pe care îl angajase să-i ia viața unei alte surori și familiei ei scrie BBC.

Nomia Rosemary Ndlovu, în vârstă de 46 de ani a comis seria de crime în anii 2012 și 2018, cu ajutorul unor asasini angajați de către ea.

Pe parcursul procesului aceasta a povestit modul în care organiza crimele și încasa banii veniți de pe asigurările pe viață și din înmormântări. Prima persoană care a fost ucisă a fost verișoara ei, apoi pe rând și-a ucis sora, iubitul și pe cei trei nepoți ai ei. Ultima victimă, Brilliant Mashego, a fost ucis în ianuarie 2018. În patru dintre cazuri, fosta polițistă a angajat asasini pentru a comite crimele, dar, în 2013, femeia și-a otrăvit și și-a sugrumat sora, pe Audrey Somisa Ndlovu.

Seria de crime a fost oprită de către un bărbat care urma să îi ucidă o altă soră și copii ei. Bărbatul a ajutat polițiștii și a înregistrat momentul în care aceasta descrie cum ar trebui ucise următoarele victime.

Fosta polițistă a atentat și la viața mamei sale. Aceasta a câștigat din asigurări aproximativ 95 de mii de dolari și 69 de mii de lire sterline.

Deși la proces au fost prezenți mai mulți martori care au făcut declarații împotriva sa, femeia neagă acuzațiile aduse, catalogându-le drept mincinoase. Nomia Rosemary Ndlivu urmează să își afle sentința luna viitoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.