Acasă Social VIDEO // O femeie și-a găsit soțul bătut măr pe teritoriul unui...

VIDEO // O femeie și-a găsit soțul bătut măr pe teritoriul unui bazin la Cahul

0

Bătaie crâncenă pe teritoriul unui bazin din raionul Cahul. O femeie și-a găsit soțul plin de traume și vânătăi, lăsat să zacă pe teritoriu. Totul a avut loc încă în data de 07 iulie, în satul Roșu, femeia se teme însă că dosarul va fi mușamalizat, transmite SafeNews.md cu referire la echipa.md.

Aceasta s-a adresat redacției noastre și ne-a relatat cum s-a întâmplat totul.

Potrivit ei, bărbatul a fost agresat chiar de către proprietarul bazinului.

Atunci la locul faptei a fost chemată și poliția, iar bărbatul a fost dus la spital.

Paralel, acesta a fost supus și expertizei medico-legale, iar specialiștii au calificat leziunile suferite de bărbat ca fiind de gravitate medie.

Chiar și așa, până la moment, atacatorul nu a fost pedepsit, iar femeii îi este frică că acesta va scăpa basma curate, mai ales ca ar avea rude și prieteni influenți.

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la IP Cahul, Cristina Ciobanu a declarat că dosarul este în proces de investigație.

Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată, ofițerul de presă a ținut să menționeze că va oferi detalii pe parcursul desfășurării anchetei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.