Acasă Social O femeie, reținută pentru că a oferit unei fetițe chifle otrăvite

O femeie, reținută pentru că a oferit unei fetițe chifle otrăvite

0

O femeie a fost reținută de forțele de ordine din Tiraspol pentru că încerca să otrăvească mai mulți copii, oferindu-le dulciuri.

Potrivit forțelor de ordine din regiune, cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 9 aprilie. O familie tânără cu o fetiță se plimbau în parcul Ecaterina din Tiraspol, iar la un moment dat copilul s-ar fi îndepărtat de una singură pe alee. La scurt timp, copilul s-a întors în mâini o prăjitură, din care reușise să muște, scrie point.md.

Atenția părinților a fost atrasă de faptul că un străin îi dăduse mâncare copilului fără știrea lor, precum și mirosul înțepător de acetonă, care provenea de la prăjitură. Mai mult, aceștia au observat în interiorul produsului alimentar câteva granule albastre. 

Astfel, adulții au luat prăjitura de la fetiță și au căutat-o independent pe femeia care împărțea dulciuri copiilor.

La scurt timp, părinții fetei au imobilizat-o pe femeie și au chemat forțele de ordine, care au aflat că femeia în vârstă de 34 de ani ar fi încercat să le ofere același fel de prăjitură și altor copii din parc.

După cum s-a dovedit, făptașa este înregistrată la un psihiatru și la un narcolog, precum și ca părinte disfuncțional pentru minori.

Forțele de ordine au intervievat martorii oculari și investighează toate circumstanțele incidentului.

Fetița a fost transportată la spital cu suspiciune de otrăvire cu otravă pentru șoareci, la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.