Acasă Social O femeie a decedat, după ce s-a aruncat de la etajul 16

O femeie a decedat, după ce s-a aruncat de la etajul 16

0

O femeie a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în această dimineață pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

Solcitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că tragedia a avut loc în această dimineață, jurul orei 09:20.

„La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Botanica, care au stabilit că victima s-a aruncat în gol peste geamul apartamentului de la etajul 16 în care locuia. Femeia se afla la evidența medicului psihiatru, iar potrivit soțului acestuia, dânsa a vut o criză și a recurs la acest gest disperat”, a precizat Stati.

Totodată, reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să precizeze că în aacest caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sursa: deschide.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.