Acasă Social O copilă de doar 13 ani a fugit de acasă: Polițiștii cer...

O copilă de doar 13 ani a fugit de acasă: Polițiștii cer ajutor

0

Poliția caută o minoră în vârstă de 13 ani din satul Maramonovca, raionul Drochia. Copila a plecat de acasă și nu a mai revenit. Mama fetei a comunicat că, luni 28 febrarie, în jurul orei 07:00, copila a fugit de la domiciliu într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au stabilit că ea ar fi luat de acasă 800 de lei, fără permisiune, ar fi urcat în microbuzul Maramonovca – Chișinău și a plecat spre capitală.

Șoferul rutei ne-a spus că fata a coborât la Gara de Nord. Minora anterior a mai plecat de la domiciliu, însă părinții o găseau și la ajutorul Poliției nu apelau.

Semnalmente: înălțimea 1.60 m, corpolență medie, păr castaniu, ochi căprui.

La momentul dispariției, copila era îmbrăcată cu o geacă neagră lungă, purta un fular cu culori combinate în carouri, pantaloni sport de culoare neagră și adidaşi negri.

Asupra ei avea o geantă și un portmoneu negru, dar și un telefon Samsung fără cartela SIM. 

Persoanele care dispun de informaţii despre locul aflării copilei sunt rugate să sune la Serviciul 112 sau la numerele de telefon: 060 201 226 și/sau 060 201 215.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.