Acasă Justiţie O condamnată la 19 ani de închisoare, reținută după 5 ani de...

O condamnată la 19 ani de închisoare, reținută după 5 ani de căutări

0

Angajații Poliției de Frontieră au reținut o conațională care din anul 2017 s-a eschivat de răspundere în fața legii.

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Central, persoana era condamnată la pedeapsă definitivă sub formă de închisoare pe un termen de 19 ani, pentru trafic de persoane și trafic de copii.

Potrivit PF, în seara zilei de ieri, 8 decembrie 2022, ca urmare a sarcinilor de prevenire și combatere a traficului de ființe umane, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Centru și Direcției investigare criminalitate transfrontalieră au acționat în sectorul Botanica din Capitală, unde au și reținut persoana căutată, cetățeană a Republicii Moldova, în vârstă de 37 de ani.  

Conform procedurilor legale, tânăra a fost deferită Biroului de Căutare al SII al IP Botanica, iar după reținerea de jure a fost escortată și plasată în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.