Acasă Extern O chelneriță, concediată după ce a luat un bacșiș de 4.400 de...

O chelneriță, concediată după ce a luat un bacșiș de 4.400 de dolari

1

Ryan Brandt, o chelneriță de la restaurantul Oven & Tap din Bentonville, a primit un bacșiș de 4.400 de dolari , pe care trebuia să-l împartă cu o altă colegă. Femeia a fost concediată în urma acestei întâmplări.

O cină de afaceri, unde s-au reunit 44 de directori imobiliari din toată țara, s-a lăsat cu un bacșiș generos pentru cele două chelnerițe care au servit masa respectivă. Fiecare persoană a lăsat câte 100 de dolari, ceea ce înseamnă o sumă totală de 4.400 de dolari, transmite SafeNews.md cu referire la Antena3.ro.

Grant Wise, președintele companiei imobiliare locale Witly, le-a surprins pe cele două femei: ”toată lumea de la această masă a contribuit cu 100 de dolari pentru tine și pentru cealaltă chelneriță”, i-a spus el lui Ryan Brandt, într-un discurs la restaurant, pe care l-a postat apoi pe Instagram. „Dăm un bacșiș de 4.400 de dolari pentru ca tu să-l împarți cu cealaltă fată care a avut grijă de noi.”

Toți cei aflați la masă au aplaudat zgomotos, iar Brandt a izbucnit în lacrimi. ”A fost incredibil să poți să faci un asemenea lucru”, a spus Wise. ”Când i-am văzut reacția, am știut ce mult înseamnă pentru ea și ce impact are asupra vieții ei”.

Dar impactul adevărat urma să apară. Brandt le-a spus clienților că managerul ei îi cere să împartă banii cu restul personalului restaurantului.

„Trebuia să-i dau banii managerului meu de tură pentru a fi preluați, iar apoi aveam să iau acasă 20 la sută”, a explicat ea postului de televiziune local.

A fost un lucru care l-a nemulțumit profund pe Wise, care s-a plâns la conducere și și-a primit banii înapoi. Apoi a părăsit restaurantul și i-a dat chelneriței bacșișul afară, departe de șefii ei.

Brandt a spus că a fost concediată după ce a acceptat banii. Ea s-a declarat „devastată”.

Într-o comunicat, Oven & Tap a explicat, pentru The Independent, că a onorat pe deplin cererea domnului Wise, dar a concediat-o pe doamna Brandt ulteriror. Restaurantul a respins afirmațiile conform cărora chelnerița a fost dată afară pentru că a acceptat banii. Femeia și-ar fi pierdut locul de muncă pentru că a dezvăluit informații cu privire la modul în care se împart banii, încălcând astfel politica companiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Absolut corect a procedat managementul cînd a concediat-o, ea nu lucrează la sonda acasă și acolo în afara de chelner sunt și alți lucrători care lucrează la bucătărie, aprovizionare, ajuta pe chelnerii, etc, și ei au un salariu mizerabil pe oră, trăind doar din tips.. dar fara de care nu se primește nimic în acest business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.