Acasă Social O cetățeancă străină dată în căutare internațională, reținută în Moldova

O cetățeancă străină dată în căutare internațională, reținută în Moldova

0

O cetățeancă a Kazahstanului, aflată în căutare internațională, a fost reținută de ofițerii IGM ieri, 7 mai.

Potrivit oamenilor legii, în urma desfășurării măsurilor speciale de investigație de către ofițerii de investigație ai Direcției regionale Centru al IGM cu suportul informațional al DCPI a IGP, în municipiul Chișinău, a fost localizată și reținută o femeie cu vârsta de 34 ani, originară din Kazahstan, aflată în căutare internațională. 

Conform informațiilor deținute, în perioada anilor 2021-2022, străina fiind membră a unui grup criminal organizat, au comis infracțiuni de fals în acte pe teritoriul Kazahstanului, prin care au cauzat un prejudiciu material în sumă de 1.413.312.744 KZ, conform cursului valutar al BNM constituie peste 3 milioane de dolari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.