Acasă Social O autoclavă a expoldat și a ucis un bărbat, la Florești

O autoclavă a expoldat și a ucis un bărbat, la Florești

0

Un bărbat a murit, după ce o autoclavă a explodat. Tragedia a avut loc aseară, în jurul 21:00, pe pe teritoriul unui agent economic care se ocupă cu producerea cerealelor, din orășelul Ghindești, raionul Florești.

Potrivit poliției locale este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani. Preliminar s-a stabilit că acesta ar fi încălcat regulile de siguranță, în timpul explotării autoclavei sub presiune termică, iar carcarsa din metal a cedat și ca urmare s-a produs o explozie.

Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme și a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Autoclava este un vas cu pereții groși, închis ermetic, care servește la sterilizare sau la efectuarea reacțiilor sub presiune. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.