Acasă Social Noii directori generali adjuncți ai APP au fost prezentați colectivului

Noii directori generali adjuncți ai APP au fost prezentați colectivului

0

Noii directori generali adjuncți ai Agenției Proprietăți Publice (APP), Tatiana Savva și Mariana Pînzaru, au fost prezentați luni, 7 februarie, colectivului instituției. Șeful APP, Eugeniu Cozonac, le-a urat succes noilor colege și le-a asigurat de tot suportul necesar în procesul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu.

Mariana Pînzaru, care va fi responsabilă de administrarea bunurilor proprietate publică și evidența patrimoniului public, susține că va depune tot efortul necesar pentru ca agenția să prospere, iar rezultatele să nu se lase așteptate.

Și Tatiana Savva, directoare generală adjunctă responsabilă de administrarea corporativă, planificarea, analiza și evaluarea activității întreprinderilor de stat și a societăților comerciale cu cota statului în capitalul social, a subliniat faptul că este pregătită să facă față tuturor provocărilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.