Acasă Istorii din spatele culisei Noi detalii despre președintele raionului Fălești surprins din nou băut la volan:...

Noi detalii despre președintele raionului Fălești surprins din nou băut la volan: Sergiu Fîntînă a ieșit pe ușa din spate pentru a scăpa de jurnaliști

471
0
ads

După ce jurnaliștii Nordnews.md au așteptat aproape două ore sub ușa Spitalului Clinic Bălți, funcționarul a fugit pe ușa din spate a instituției medicale.

Echipa de filmare ar mai fi stat mult timp la intrarea spitalului, dacă un angajat nu le-ar fi spus că nimeni nu se află în sala de prelevare a probelor, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

Amintim că, azi, Sergiu Fîntînă a fost prins de un echipaj de poliție din Bălți beat la volan. El a refuzat testul drager. Polițiștii l-au escortat la spital pentru prelevarea probelor biologice. Jurnaliștii nu au avut însă acces în sală, iar președintele de raion a fost scos pe ușa din spate.

Jurnaliștii NordNews au scris în repetate rânduri că președintele raionului Fălești a fost surprins băut la volanul automobilului de serviciu, în seara zilei de 24 noiembrie, atunci când și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și despre faptul că Inspectoratul de Poliție Fălești „nu poate demonstra vinovăția acestuia”, chiar dacă echipa de filmare a simțit un miros puternic de alcool în habitaclul mașinii.

După mai bine de o lună de la incident, Procuratura raionului Fălești vine cu un răspuns către deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Doina Gherman, care a solicitat „investigarea tuturor circumstanțelor” invocate în articolul publicat de NordNews.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here