Acasă Social Noi detalii despre crima de la Râșcani: Victima, împușcată de șapte ori

Noi detalii despre crima de la Râșcani: Victima, împușcată de șapte ori

0

Procuratura Generală a venit cu noi detalii în cazul omorului unui cetățean turc în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Potrivit informațiilor, atacatorul a efectuat patru împușcături în spate și trei împușcături în capul victimei.

Astfel, cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar autoritățile au pornit o urmărire penală pentru omor comis cu deosebită cruzime.

Amintim că bărbatul împușcat este de origine turcă, avea 41 de ani și făcea parte dintr-o grupare criminală. Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Poliția a anunțat că examinează versiunea unei „reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar”.

Totodată, oamenii legii efectuează măsuri speciale de reținere a suspectului. Oamenii care îl observă pe străzi sunt rugați să anunțe Poliția, dar să evite contactul cu acesta, întrucât individul este înarmat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.