Acasă Social Noapte albă pentru zeci de polițiști, după ce o adolescentă de 17...

Noapte albă pentru zeci de polițiști, după ce o adolescentă de 17 ani din Cimișlia a fost dată dispărută

0

Noapte albă pentru zeci de polițiști, după ce o adolescentă de 17 ani din Cimișlia a fost dată dispărută. Potrivit mamei sale, care a alertat poliția, aseară, în jurul orei 22:20, copila plecase în pădure, duminică, în jurul orei 15:00, să culeagă ciuperci, împreună cu fratele ei de 11 ani. Băiatul revenise acasă, însă fata era de negăsit.

Potrivit polițiie, pentru a căuta fata a fost dispusă crearea operativă a grupului de căutare format din peste 60 de polițiști. Datorită mobilizării forțelor de ordine, fata a fost depistată în pădure, în jurul orei 01:50, la 1 km de domiciliu.

Aceasta le-a spus polițiștilor că s-a rătăcit și nu putea găsi drumul spre casă. Minora a fost reîntoarsă în familie în siguranță.

Inspectoratul General de Poliție atenționează repetat părinții despre supravegherea strictă a minorilor și însoțirea acestora în locurile unde ar putea fi în pericol.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.