Acasă Politic Nicu Popescu a lansat o invitație oamenilor de afaceri din Azerbaidjan

Nicu Popescu a lansat o invitație oamenilor de afaceri din Azerbaidjan

0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu Orkhan Mammadov, președintele agenției pentru întreprinderile mici și mijlocii din Azerbaidjan.

În cadrul întrevederii au fost discutate subiecte de țin de cooperarea moldo-azeră în domeniile comercial-economic, turism și investițional.

„Am confirmat disponibilitatea pentru promovarea colaborării directe între companiile din țările noastre, inclusiv prin crearea întreprinderilor cu capital mixt, precum și schimbul de informații operativ cu privire la evenimentele internaționale în domeniile relevante care sunt organizate în Moldova și Azerbaidjan”, a menționat ministrul Nicu Popescu.

Totodată, interlocutorii au convenit facilitarea semnării în timpul apropiat a unui memorandum de cooperare între instituția azeră și Agenția de Investiții din Moldova pentru valorificarea unor oportunități ulterioare în beneficiul oamenilor de afaceri din ambele state.

Cu prilejul întrevederii, vicepremierul Nicu Popescu a lansat o invitație către oamenii de afaceri din Azerbaidjan de a examina condițiile avantajoase oferite de către Zonele Economice Libere și Parcurile industriale și IT din țara noastră.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.