Acasă Istorii din spatele culisei NEWS ALERT // Fost șef adjunct al PG, recunoscut bănuit în dosarul...

NEWS ALERT // Fost șef adjunct al PG, recunoscut bănuit în dosarul lui Stoianoglo

0

Mircea Roșioru, fostul șef adjunct al Procuraturii Generale , a fost audiat astăzi de către procurorii anticorupție și ar fi fost recunoscut în calitatea bănuit în dosarul în care este vizat Alexandr Stoianoglo, procuror general suspendat, susțin sursele deschide.md.

Potrivit surselor, audierea lui Roșioru ar fi avut legătură cu faptul că acesta a semnat procesul-verbal al ședinței de lucru de la PG, în cadrul căreia s-a luat decizia de a renunța la învinurile în privința lui Veaceslav Platon, în dosarul „fraudei bancare”.

Este de menționat că anteriorpresa a scris că același proces-verbal ar fi fost semnat de către Alexandr Stoianoglo, Ion Caracuian, ex-șef PCCOCS, dar și de procurorii PCCOCS, Dumitru Răileanu și Elena Ceruța.

La începutul săptămânii curente în birourile lui Dumitru Răileanu și Elena Ceruța procurorii anticorupție au efectuat percheziții în cadrul aceluiași dosar.

Amintim că la începutul săptămânii curente, Roșioru și-a depus cererea de demisie și a precizat că a decis să plece pentru a oferi posibilitatea altor procurori să formeze echipa de conducere a Procuraturii Generale. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.