Acasă Extern NEWS ALERT! Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram înregistrează probleme de funcționare la...

NEWS ALERT! Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram înregistrează probleme de funcționare la nivel mondial

0
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 12: A visitor uses a mobile phone in front of the Facebook logo at the #CDUdigital conference on September 12, 2015 in Berlin, Germany. The world's largest social media network was launched by Mark Zuckerberg and his Harvard College roommates in 2004, and had its initial public offering in February 2012. (Photo by Adam Berry/Getty Images)

WhatsApp, Facebook, Messenger și Instagram înregistrează probleme de funcționare la nivel mondial. Acestea au fost atestat și de utilizatorii din R. Moldova.

Potrivit site-ului Downdetector.com, toate cele patru servicii de socializare ale Facebook au picat în jurul orei 18.30, scrie Biziday.

Raportări de nefuncționare vin atât de America de Nord și de Sud, cât și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.