Acasă Social Nemerenco îndeamnă cetățenii să se vaccineze: ”Aveți încredere în medici și știință...

Nemerenco îndeamnă cetățenii să se vaccineze: ”Aveți încredere în medici și știință și faceți vaccinul”

0

Ala Nemerenco îndeamnă moldovenii să se vaccineze și să aibă încredere în medicină și știință. Pentru a convinge cetățenii, Nemerenco a prezentat câteva date statistice efectuate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Maladiilor (CDC) din SUA.

Potrivit studiului efectuat de către CDC, ”99,9% din persoanele complet vaccinate împotriva COVID-19 nu au ajuns la spital și nu au decedat în urma infectării cu noul coronavirus.
Datele confirmă ceea ce au evidențiat experții în sănătate luni de zile: vaccinurile COVID-19 sunt foarte eficiente în prevenirea bolilor grave și a deceselor.
Mai mult de 74% de cazuri de infectare din rândul vaccinaților au loc la persoanele cu vârsta >65 ani și cu comorbidități.
Totodată, un alt studiu (realizat cu suportul Kaiser Family Foundation) spune că 90% din toate cazurile de îmbolnăviri recente și 95% din cazurile grave spitalizate și cele soldate cu deces s-au înregistrat în rândul celor nevaccinați. În majoritatea statelor, 98% de cazuri vin din rândul celor nevaccinați.
Pentru informare – în SUA peste 163 de milioane de oameni au beneficiat de programul complet de vaccinare.
Mai ezitați, dragi cetățeni?
Aveți încredere în medici și știință și faceți vaccinul. Acesta salvează viețile noastre și celor dragi. Deși goana după vrăjitoare a existat de când e lumea, afară e totuși sec. 21”, a declarat Ala Nemerenco.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.