Acasă Politic Nemerenco: Ce ne oferă vaccinul? Libertate

Nemerenco: Ce ne oferă vaccinul? Libertate

52
0
ads

Ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, susține că vaccinul anti-COVID ar pute ușura mult viața moldovenilor. Nemerenco a declarat pe pagina sa de Facebook că odată cu vaccinul cetățenii vor deveni mai liberi, transmiteSafeNews.md cu referire la Știri.md.

”Ce ne oferă vaccinul? 

“Săruturile și îmbrățișările uitate.  Excursiile cu școala.  Bunicii la masa de sărbători.  Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare.  O seară la teatru cu sala plină.  Un concert cu mii de spectatori.  O cină la restaurant cu prietenii.  O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte.  O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări.  Competiții sportive.  Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva.  Vise liniștite și granițe deschise.  Profesori care merg printre rândurile băncilor.  Mulțimea din gară.  Libertatea de a sta acasă când vrei TU…”

Vaccinul conține mai mult decât rețeta pentru anticorpii atât de necesari în lupta cu COVID-19. Vaccinul ne dă libertate”, a declarat fosta ministră.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here