Acasă Economic Negocierile R. Moldova cu Gazprom au fost reluate

Negocierile R. Moldova cu Gazprom au fost reluate

0

Negocierile dintre Republica Moldova și Gazprom au fost reluate, anunță președintele Parlamentului, Igor Grosu. În cadrul unei emisiuni TV, speakerul a declarat că obiectivul este de a continua contractul.

„Pot să spun următorul lucru, că s-au conturat niște discuții. Dacă la o anumită etapă era liniște totală, deja s-au pornit niște discuții dintre Moldova și Gazprom. Ideea este să continuăm contractul.
Noi am spus foarte clar. Eventuala obiecție a Gazpromului că nu am livrat raportul de audit pe datoria de 720 și ceva de milioane de dolari este nejustificată, noi am argumentat, e timp de război, agenții economici cumva și-au contractat activitățile. 
Noi nu am vrut să angajăm o companie de dragul ca să o angajăm și ea să producă ceva de dragul că a produs. De aceea am extins, am mers pe modalitatea de a aborda direct companiile, de aceea o să prezentăm argumentele noastre și cu toată deschiderea.  Noi vrem să avem pe masă un raport de audit comprehensiv, solid pentru a vedea ce-i cu datoria asta”, declară Grosu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.