Acasă Sport Naționala Moldovei a urcat pe podium la Europenele de rugby pe plajă

Naționala Moldovei a urcat pe podium la Europenele de rugby pe plajă

0

Naționala masculină de rugby pe plajă a Moldovei a urcat pe podium și la etapa a 2-a a Campionatului European. După ce au ocupat locul 2 la Chișinău, „haiducii” s-au clasat de această dată pe poziția a treia la Moscova, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

Moldova nu a reușit să o învingă din nou în semifinale pe Rusia, care a câștigat competiția după 4-3 cu Italia. Scorul a fost la limită și în finala mică în care Moldova a dispus de România cu 5-4. Elevii lui Igor Mișin și Alexandru Bejan le-a mai învins la Moscova pe echipele din Bulgaria, Croația și Georgia.

Lotul feminin s-a clasat pe locul 5. În ultimele două meciuri, echipa antrenată de Alexandru Șișcan a dispus de Croația cu 8-1 și Bulgaria cu 8-3.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.