Acasă Istorii din spatele culisei Năstase: Răpirea lui Ceaus, un atentat direct la securitatea națională

Năstase: Răpirea lui Ceaus, un atentat direct la securitatea națională

0

”Răpirea lui Mykola Ceaus reprezintă un atentat direct la securitatea națională a Republicii Moldova”. Despre asta a anunțat Vasile Năstase, președintele Comisiei parlamentare de anchetă în cazul răpirii fostului judecător ucrainean. Potrivit lui, anumite servicii străine au pătruns pe teritoriul țării și au participat lui Ceaus.

”A fost un atentat direct la securitatea națională a Republicii Moldova prin faptul că anumite servicii străine au pătruns pe teritoriul țării și au participat la acest act de răpire a unui cetățean. Ne interesează în procesul documentării noastre și dacă acel comando străin a fost asistat pe teritoriul Republicii Moldova de anumitre structuri ale statului sau de anumiți reprezentanți ai acestor structuri, care au fost angajați pentru a facilita și pentru a deveni posibilă această operațiune desfășurată pe teritoriul Republicii Moldova.”, a afirmat Vasile Năstase.

Totodată, Năstase a comunicat că ancheta privind răpirea fostului judecător ucrainean continuă. El a precizat că nu poate oferi, deocamdată, prea multe detalii, întrucât materialele sunt secretizate.

Amintim că Mykola Ceaus ar fi fost răpit din curtea unui bloc din Chişinău, în data de 3 aprilie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.