Acasă Alegeri 2020 Năstase îi cere încă o dată Maiei Sandu să se retragă

Năstase îi cere încă o dată Maiei Sandu să se retragă

0

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de președinte, Andrei Năstase, a lansat un apel către reprezentanta PAS în scrutin, Maia Sandu, solicitându-i din nou să se retragă din cursa electorală, întrucât ar pierde în turul II în fața lui Igor Dodon. În cadrul unei intervenții pe Facebook, Năstase le-a cerut celor din PAS „să spună adevărul și să comunice public, că la fel ca în 2016, potrivit studiilor, și în acest an, Igor Dodon în turul II va câștiga alegerile”.

„Sunt singurul candidat capabil să-l învingă pe Igor Dodon și că Platforma Demnitate și Adevăr face tot ce-i stă în putere pentru a unifica forțele democratice. Îndemnăm, pe această cale, în aceste condiții, pentru că am lansat această propunere foarte serioasă, coerentă de colaborare către Partidul Maiei Sandu și către doamna Maia Sandu. Trebuie să înțelegem că, dacă șansele au fost mici în 2016, în 2020, lucrurile nu s-au schimbat, mai ales că, atunci, Platforma Demnitate și Adevăr a fost angajată plenar în susținerea candidatului comun. Astăzi, noi avem un candidat al Platformei DA și vom munci să-l batem pe Igor Dodon în turul II”, a declarat Nastase.

Năstase i-a propus PAS să revină în blocul ACUM, afirmând că, în cazul în care va ajunge președinte, va rezerva o funcție înaltă pentru Maia Sandu.

Potrivit ultimelor sondaje, Maia Sandu și Igor Dodon ar accede în turul II. Andrei Năstase este clasat în aceste studii pe locurile trei, patru sau chiar cinci.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.