Acasă Extern Moldovenii prinşi că imigrează ilegal în SUA vor fi deportaţi imediat

Moldovenii prinşi că imigrează ilegal în SUA vor fi deportaţi imediat

0

Moldovenii care vor fi prinşi că imigrează ilegal în statul California din Statele Unite ale Americii vor fi deportaţi imediat de pe teritoriul SUA. Potrivit presei americane, agenţii Poliţiei de Frontieră din California au primit recent un ordin în acest sens.

Jurnaliştii de la akipress.com scriu că Poliţia de Frontieră din California a primit un ordin în care este specificat ca imigranţii ilegali din Moldova, Georgia, Federaţia Rusă, Uzbekistan, Tadjikistan, dar şi Kârgâzstan, să fie deportaţi imediat în ţările lor de origine, scrie newtv.md.

Ordinul se aplică la secțiunea de frontieră din zona San Diego, care este în prezent cea mai aglomerată cu imigranți ilegali.

De asemenea, anterior, preşedintele american, Joe Biden, a anunţat măsuri noi prin care se va bloca accesul imigranţilor ilegali, care intenţionau să solicite azil în SUA.

Potrivit autorităţilor americane, măsurile dure sunt necesare în contextul în care, zilnic, frontiera este traversată ilegal de aproape 2.500 de imigranţi.

Potrivit NYP, citând informaţii de la Poliţia de Frontieră, peste 10.000 de imigranți au trecut granița de sud în acest weekend.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.