Acasă Comunicate de presă Moldoveni, prinși cu acte contrafăcute la Leușeni: Explicațiile oferite

Moldoveni, prinși cu acte contrafăcute la Leușeni: Explicațiile oferite

0

Trei moldoveni sunt documentați de polițiștii de frontieră după ce au fost prinși cu acte contrafăcute. Toate cazurile au fost înregistrat la punctul de trecere Leușeni, în ultimele 24 de ore.

În primul caz, la pista de control pe direcția de ieșire din țară s-a prezentat un tânăr de 21 de ani din Hâncești, care se afla în calitate de pasager și se îndrepta spre Polonia.

Polițiștii au efectuat un control amănunțit și au găsit portmoneul personal un permis de conducere moldovenesc cu semne de falsificare.

În timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a cumpărat permisul cu 200 de euro și urma să-l folosească în țara de destinație.

La câteva ore, un alt tânăr de 22 de ani din Rezina a fost prins cu două cărți de identitate românești care s-au dovedit a fi false.

Un document era eliberat eliberat pe numele său, cel de-al doilea pe un alt nume. La audieri, pasagerul a declarat că și-a perfectat actul în schimbul a 200 de euro pentru a se putea angaja mai ușor la muncă în Germania. Cealaltă carte de identitate ar aparține unui prieten, căruia trebuia să i-o dea la destinație. 

Al treilea cetățean care a încălcat legea, este un bărbat de 42 de ani din Comrat. Acesta s-a prezentat în calitate de șofer de microbuz care se deplasa spre Germania. 

În urma unui control suplimentar, în cartea de servicii auto s-a depistat o carte de identitate cu însemnele autorității competente din Bulgaria, care conținea indici de falsificare. 

Documentul era emis pe numele unei femei de 31 de ani. 

La cele depistate, șoferul a menționat că și-a procurat un automobil cu trei săptămâni în urmă, dar nu știa că fostul proprietar a uitat documentul în cauză.

Toate documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză. cercetările continuă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.