Acasă Comunicate de presă Moldovean, prins la vamă cu un permis fals: Singur l-a meșterit

Moldovean, prins la vamă cu un permis fals: Singur l-a meșterit

0

Un moldovean a decis să-și pună în aplicare abilitățile și să-și confecționeze un permis de conducere. Tânărul s-a pornit ieri, 3 mai, la muncă în Germania și urma să traverseze hotarul prin punctul de trecere Costești-Stânca.

Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au dispus verificări suplimentare asupra persoanei și bagajelor acesteia. 

În rezultat, a fost depistat un permis de conducere cu semne vizibile de falsificare. Tânărul l-ar fi perfectat acasă, utilizând imprimanta personală. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în acte oficiale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.