Acasă Social Moldovean, prins cu permis de şedere italian cumpărat cu 100 de euro

Moldovean, prins cu permis de şedere italian cumpărat cu 100 de euro

0

Un moldovean de 29 de ani a fost prins de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa cu un permis de şedere fals. Incidentul a avut loc vineri, 21 ianuarie, în jurul orei 18:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași.

Tânărul a prezentat vameșilor alături de documentul de identitate și un permis de şedere cu însemnele autorităţilor din Italia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul de şedere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prin intermediul patronului fermei unde lucrează, în Italia, contra sumei de 100 euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.