Acasă Comunicate de presă Moldovean cu acte în neregulă, prins la frontiera română: Ce a încălcat

Moldovean cu acte în neregulă, prins la frontiera română: Ce a încălcat

0

Un moldovean de 37 de ani a fost prins la frontiera română cu acte în neregulă. S-a depistat că bărbatul se afla la volanul unui ansamblu de vehicule, deși permisul deținut nu îi dădea acest drept.

Incidentul s-a produs la punctul de trecere Albița, pe sensul de ieșire din România.

Moldoveanul conducea un microbuz și o remorcă.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În rezultat, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.